Agenda

/Agenda
Agenda 2018-05-21T21:41:20+00:00

Zondag 3 juni: Galerie op de Hoge Gouwe 127 open van 13 – 17 uur

Art Laren

15 – 17 juni | Brink Laren

De sfeervolle openlucht beurs Art ­Laren wordt van 15 tot en met 17 juni 2018 alweer voor de 23e keer georganiseerd in het idyllische centrum van het kunstenaarsdorp Laren.
Art Laren heeft door het openluchtkarakter een unieke plek in de kunstwereld veroverd. In totaal nemen ruim 30 galeries deel aan het evenement.
Tijdens de beurs worden door de Gooise Academie workshops gehouden met o.a. portrettekenen, olieverf schilderen en boetseren. Tevens zullen er sessies voor kinderen worden gehouden.

Art Laren is een initiatief van Kiwanis Club Laren en wordt georganiseerd door de Stichting Art Laren. De netto-opbrengst is bestemd voor goede doelen ten behoeve van het welzijn van kinderen. Toegang tot de beurs is gratis.

vie nocturne valery vecu quitard online

Honingen bezoekadres: Lange Tiendeweg 40

Bezoek de galerie in het historische centrum van Gouda van:
donderdag t/m zaterdag 11- 17 uur

Met een doorlopende expositie van realisten, wekelijks nieuwe werken te zien waaronder stillevens, landschappen, beelden in brons en keramiek, magisch realisme. Kom naar Gouda en laat u verrassen.

Honingen Gouda

Galerie Hoge Gouwe

De Galerie aan de Hoge Gouwe is uitsluitend op afspraak geopend. Bezoek ons ook op Lange Tiendeweg 40.

Galerie Hoge Gouwe Gouda

Gouds Montmartre
vanaf woensdag 6 juni

Vanaf woensdag 6 juni kunt u weer wekelijks over de historische markt van Gouda struinen op zoek naar curiosa en brocante. De markt met 140 kramen is inmiddels een begrip geworden en trekt iedere week duizenden mensen.

Galerie Honingen is in juni ook op woensdag open van 11 – 17 uur

Let op: bij slecht weer wordt de markt afgelast

tweeling yt osinga stilleven