Nieuws

/Nieuws
Nieuws 2018-02-08T10:37:17+00:00

Galerie Honingen op NOS nieuwsradio

Interview met Karen Boekholt n.a.v. verschenen onderzoek naar de galeriebranche. Luister het interview terug via de link in onderstaand artikel

honingen nos nieuwsradio

Galerie Honingen nu op Instagram

Klik op de afbeelding om de Galerie Honingen Instagram pagina te bekijken.

honingen op instagram

2017: 20 jaar Galerie Honingen

2017 is een bijzonder jaar voor Galerie Honingen, in september is het exact 20 jaar geleden dat we onze galerie openden in Rotterdam – Kralingen.

honingen 20 jaar

Galerie Honingen op Youtube

Geniet u van een korte presentatie van Galerie Honingen en haar kunstenaars, alweer bijna 20 jaar toonaangevend in hedendaags realisme. (klik op afbeelding)

Suzan Schuttelaar bij Sterren op het Doek

Nadat Suzan Schuttelaar in 2013 glansrijk won met haar portret van Huub Stapel in Sterren op het Doek, is ze wederom uitgenodigd om deel te nemen aan dit programma. Op donderdag 24 september om 20.25 uur op NPO 2 wordt ‘haar’ aflevering uitgezonden. Allemaal kijken dus!

suzan schuttelaar

Jantina Peperkamp & Hermien Buytendijk bij Stadsmuseum Woerden

7 juni t/m 31 augustus
“Verrassend echt”

jantina peperkamp

Pinterest

De collectie fijnschilders van Galerie Honingen is nu ook te zien op Pinterest 

honingen pinterest

Verkiezing Galerie van het Jaar

Galerie Honingen is kwartfinalist geworden in de verkiezing Galerie van het Jaar 2017!

galerie van het jaar 2017

Honingen partner van See all this

See All This is hét nieuwe kunstplatform van Nederland – met een prachtig magazine dat vier keer per jaar verschijnt, specials, en een uitgebreide website. Met de medewerking van 23 vooraanstaande Nederlandse musea van het Stedelijk Museum in Amsterdam tot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam en Museum De Fundatie in Zwolle en een select aantal geselecteerde galeries bent u op de hoogte over kunst en alles wat aan kunst raakt.

honingen partner

1e kunstwerk geplaats op 2e locatie

Een 180 cm hoge witte Gorilla van Frans van Straaten is als 1e kusntwerk geplaatst op onze 2e vestiging.

eerste kunstwerk geplaatst

Entree Art Breda

Art Breda 7 – 14 mei

entree art breda

De muze komt uit zee

Het nieuwste boek van Michiel Schrijver “De muze komt uit zee” is vanaf nu verkrijgbaar in de galerie ! Een prachtig overzicht met ruim 50 afbeeldingen.
“Er is altijd water. Het is de zee of het is water op weg naar de zee.
Het glinstert in de opgaande- of ondergaande zon. Maar het laat zich door niets bewegen om op te spatten. Er is geen branding en geen zeeschuim. Het is een glad vlak dat vraagt om bespiegelingen.”
Boek: Nederlands, 23 x 22 cm, 60 pagina’s, harde kaft, 14,95 euro

muze komt uit zee

Voortgang Verbouwing

Achter de schermen vordert de verbouwing aan onze 2e vestiging gestaag. Inmiddels is de 17e-eeuwse houtskelet-bouw weer teruggebracht en worden de oude details zo veel mogelijk hersteld en gerestaureerd. 13 november openen de deuren!

voortgang verbouwing

Portret in opdracht door Suzan Schuttelaar

Trefzekere portretten in opdracht. Informeer in de galerie naar de mogelijkheden voor een portret in opdracht. Klik hier voor een impressie van haar werk.

portret in opdracht

Honingen breidt uit !

Spannend nieuws: dit najaar opent Galerie Honingen een Pop Up Galerie aan de Lange Tiendeweg, de leukste winkelstraat van Gouda. Maar nu eerst flink verbouwen en het 17e-eeuwse monument restaureren !

honingen breid uit

6 dagen geleden

Michael Parkes “Seahorse” bronssculptuur nieuw in de galerie! Hoogte 22,5 cm ... Bekijk meerBekijk minder

Michael Parkes “Seahorse” bronssculptuur nieuw in de galerie! Hoogte 22,5 cm

 

Reageer

Mooi!

Nice !!

In het echt nog mooier, vooral de kleur!!

Die is leuk!

1 week geleden

Deze week al weer 4 jaar geleden dat de tweede locatie van de galerie op de Lange Tiendeweg erbij kwam. Er waren wel vele maanden van verbouwen nodig voor we er open gingen, zoek de verschillen ! ... Bekijk meerBekijk minder

Deze week al weer 4 jaar geleden dat de tweede locatie van de galerie op de Lange Tiendeweg erbij kwam. Er waren wel vele maanden van verbouwen nodig voor we er open gingen, zoek de verschillen !

 

Reageer

Wat gaat de tijd snel en wat is het pand nog mooi, echt vakwerk😉

Je laat me schrikken. Ik dacht het ergste. Maar gelukkig. Lekker doorgaan hoor.

Ziet er goed uit. Mooie website .....Groet vanuit Frankrijk. 🙂

Gefeliciteerd!

+ Meer reacties bekijken

2 weken geleden

"Winterzon" van Paul Wieggers. Zijn technieken doen denken aan die van de oude meesters, de composities daarentegen zijn veel strakker en moderner, en passend bij deze tijd. Een van zijn grote leermeesters en inspiratiebronnen is Barend Cornelis Koekoek. ... Bekijk meerBekijk minder

Winterzon van Paul Wieggers. Zijn technieken doen  denken aan die van de oude meesters, de composities daarentegen zijn veel strakker en moderner, en passend bij deze tijd. Een van zijn grote leermeesters en inspiratiebronnen is Barend Cornelis Koekoek.

 

Reageer

Ben grote fan

Prachtig!

Prettige Lotje

2 weken geleden

Een fraai duo net samen in de etalage geplaatst: “Albatros Odyssee: Zwervend over de Zuidzee” van Leon Veerman en “ Thuiskomst voor avondval” van Michiel Schrijver ... Bekijk meerBekijk minder

Een fraai duo net samen in de etalage geplaatst: “Albatros Odyssee: Zwervend over de Zuidzee” van Leon Veerman en “ Thuiskomst voor avondval” van Michiel Schrijver

 

Reageer

Mijn favoriete draaimolen vol in beeld!

2 weken geleden

Diverse kunstenaars tonen op deze expositie de mooiste stillevens, ieder in zijn of haar eigen kenmerkende stijl. Een eeuwenoud onderwerp, maar nog altijd een onuitputtelijke bron van inspiratie. Op deze expositie herkent u duidelijk de hand van de individuele schilders.Een impressie vindt u alvast op www.honingen.com

Stillevens | Groepsexpositiemrt 1, 11:00amGalerie HoningenDiverse kunstenaars tonen op deze expositie de mooiste stillevens, ieder in zijn of haar eigen kenmerkende stijl. Een eeuwenoud onderwerp, maar nog altijd een onuitputtelijke bron van inspiratie. Op deze expositie herkent u duidelijk de hand van de individuele schilders.Een impressie vindt u alvast op www.honingen.com
... Bekijk meerBekijk minder

Stillevens | Groepsexpositie
Bekijk meer